Poezi nga Zyba Hysa

Poezi nga Zyba Hysa   SONTE DUKESH TJETËR… Jo veç kuante shpirti, ngrihen e vallëzojnë, Nga tingëllimë zilesh, ardhur nga zëri yt, Gjithë poeret e trupit, çelin… lulezojnë, Parfum dashurie… vjen dhe më “mbyt”! Sot trup dhe shpirt… janë n’harmoni, … Continue reading