Kërkimi i suksesit, në botën e enigmave në mes të rënies e ngritjes! (Vështrim mbi romanin “Anabela”,  të Adela Priftit-Çaushllarit) / Nga: Adem Xheladini

Kërkimi i suksesit, në botën e enigmave në mes të rënies e ngritjes! (Vështrim mbi romanin “Anabela”,  të Adela Priftit-Çaushllarit)   Nga: Adem Xheladini Një rrëfim përplot enigma, karaktere synuese, ecejake nëpër jetë që ngërthehet në romanin “Anabella”, të Adela Prifti-Çaushllarit, … Continue reading

Shtëpia Botuese “Nacional”  publikon vëllimin poetik ” Oaz dashurie” të autorit Miltiadh Davidhi

  Shtëpia Botuese “Nacional”  publikon vëllimin poetik “Oaz dashurie” të autorit Miltiadh Davidhi Shtëpia Botuese “Nacional”  publikon vëllimin poetik “Oaz dashurie” të autorit Miltiadh Davidhi, libër që shtohet në fonetekën e letërsisë shqiptare dhe që vjen pas katër vëllimeve të tjerë … Continue reading