Shtëpia Botuese “Nacional”  publikon vëllimin poetik ” Oaz dashurie” të autorit Miltiadh Davidhi

 

Shtëpia Botuese “Nacional”  publikon vëllimin poetik “Oaz dashurie” të autorit Miltiadh Davidhi

Shtëpia Botuese “Nacional”  publikon vëllimin poetik “Oaz dashurie” të autorit Miltiadh Davidhi, libër që shtohet në fonetekën e letërsisë shqiptare dhe që vjen pas katër vëllimeve të tjerë poetikë, tre librave me fabula, një novelë dhe një roman.

Titulli: Oaz dashurie

Autor:  Miltiadh Davidhi

Shtëpia Botuese: Nacional

Botues: Mujo Buçpapaj

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s