Shtëpia Botuese ” M&B – Botime dhe Studio Grafike ” publikon  librin  “Autorë të fjalës së shkruar: art, kulturë, shkencë, pedagogji  ( Kalendari i kujtesës – Elbasan ) ” të përgatitur nga poetja Iliriana Sulkuqi

Shtëpia Botuese ” M&B – Botime dhe Studio Grafike ” publikon  librin  “Autorë të fjalës së shkruar: art, kulturë, shkencë, pedagogji  (Kalendari i kujtesës – Elbasan ) ” të përgatitur nga poetja Iliriana Sulkuqi Autorë të fjalës së shkruar: art, kulturë, shkencë, … Continue reading