Shtëpia Botuese ” M&B – Botime dhe Studio Grafike ” publikon  librin  “Autorë të fjalës së shkruar: art, kulturë, shkencë, pedagogji  ( Kalendari i kujtesës – Elbasan ) ” të përgatitur nga poetja Iliriana Sulkuqi

Shtëpia Botuese ” M&B – Botime dhe Studio Grafike ” publikon  librin  “Autorë të fjalës së shkruar: art, kulturë, shkencë, pedagogji  (Kalendari i kujtesës – Elbasan ) ” të përgatitur nga poetja Iliriana Sulkuqi

Autorë të fjalës së shkruar: art, kulturë, shkencë, pedagogji. Kalendari i kujtesës – Elbasan, përgatitur nga poetja Iliriana Sulkuqi.
Për përgatitjen e kalendarit u shfrytëzuan:
Arkivi i Shtetit Tiranë dhe Arkivi i qytetit të Elbasanit
Bashkëpunan: Prof. As. Dr. Astrit Bishqemi, Prof. dr. Fatmir Terziu, Aleko Likaj, Lida Lazaj, Bardhul Toda, Ilir Mborja, Violeta (Kapxhiu) Sulkuqi, Luan Jaupi, Kledi Hudhri (Kleger).
Kopertina: Kolec Traboini
Fotot: Luan Jaupi, Arkivi digjital Elbasan
Design & printing: Botimet M&B

Kalendarin mund ta gjeni pranë librarive në Elbasan ose në Tiranë pranë librarisë sonë në rr. “Isa Boletini”

 

Iliriana Sulkuqi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s