Piktorja Aurora Ndreu hap ekspozitën “Aurora Borealis” 1 me piktura, ora 18 -00, dt 27, 10 2017 në ambientet e Muzeut Historik Kombëtar

“Aurora Borealis” 1. – Ekspozitë pikture e piktores Aurora Ndreu

Piktorja Aurora Ndreu hap ekspozitën me piktura, ora 18 -00, dt 27, 10 2017 në ambientet e Muzeut Historik Kombëtar

Aurora  Ferhat Cakaj ( Ndreu)   ka lindur  në Kukeës  26.07.1966. Skollën e mesme  e kreu në degën e Ekonomisë, gjithashtu është  diplomuar në Universitetin Shetëror, Fakulteti Ekonomisë,  Dega Financë.

Aktualisht punon  në Sistemin Bankar prej mëse 30 – vjetësh në profesionin e ekonomistes.

 

Aurora  Ferhat Cakaj ( Ndreu)

Pasioni për artin e bukur të pikturës  ka filluar që në moshë të vogël.

Puna dhe talenti i saj për pikturën dhe poezinë, ka ardhur duke u rritur  me kalimin e viteve.

Ka marrë pjesë në ekspozita kolektive në vitin 2016 “Ngjyrat e familjes sime”

Hap ekspozitën e 1 personale  “ AURORA  BOREALIS 1 “ 27  Tetor 2017 në Muzeun Historik Kombëtar.

Aurora me pikturat e saj ka marrë pjesë në konkurse online  me piktore nga e gjithë bota duke u vlerësuar me shume Çmime në pikturë dhe  fotografi artistike.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s