The Devil I Paid for Advice – By: Jeta Vojkollari / The Reader’s Voice – Drita Bamkallari, Procurement Coordinator Albchrome

The Reader’s Voice
 
The Devil I Paid for Advice
By: Jeta Vojkollari
 
 
 
Drita Bamkallari-Procurement Coordinator Albchrome
 
Greetings Jeta,
I bought The Devil I Paid for Advice just a few days ago and just finished reading it. The novel engrossed me from the first page and I could not put the book down.
 A very detailed description of the characters, stories, a beautiful interlace of them and furthermore a mirror of, I would call, a bitter reality. A piece of Tirana, where I belong.
 A beautiful book, Jeta. My congratulations. Let’s stay in touch as I would love to read your other books.
 
Thank you!
Drita Bamkallari
 
 
Jeta Vojkollari
 
Përshëndetje Jeta!
Uroj të jeni mirë. Sapo mbarova së lexuari librin “Djalli që pagova për këshille”.
E bleva vetëm disa ditë më parë.
Fakti që arrita aq shpejt në faqen e fundit do të thotë mjaft, të përfshin menjëherë dhe të bën t’a lexosh me një fryme, nga kurioziteti i asaj çfarë vjen më pas.  Një përshkrim i detajuar personazhesh, ngjarjesh, ndërthurje e bukur e tyre dhe mbi të gjitha një pasqyrim realiteti, të cilin do ta përkufizoja të hidhur. Një pjesëz e Tiranës në të cilën dhe unë bëj pjesë, në të cilën jam dhe unë e përfshirë. Mjaft libër i bukur. Përgëzimet e mia. Mbetemi në kontakt pasi të lexoj dhe librat e tjerë .
Gjithashtu do të lutesha një info nëse libri i ri për fëmijë që sapo keni nxjerrë, mund të gjendet në libraritë e Tiranes, apo akoma?
Dua t’a blej për vajzen time 4-vjeçare.
 
Të falenderoj,
Drita Bamkallari

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s