Ditën e Hënë, dt 30 tetor 2017, ora 18:00 në kafe “LUX”, Pallati i Kulturës organizohet aktiviteti Letrar “ME KRIJIMTARINË E POETES  ILIRIANA SULKUQI ” / Klubi Poetik Tirana

ME KRIJIMTARINË E POETES  ILIRIANA SULKUQI

Ditën e Hënë, dt 30 tetor 2017, ora 18:00 në kafe “LUX”, Pallati i Kulturës organizohet Aktiviteti Letrar “ME KRIJIMTARINË E POETES  ILIRIANA SULKUQI ”

Do të jetë e pranishme dhe autorja

Klubi Poetik Tirana

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s