Përshtypje nga leximi i romanit të shkrimtarit Edmond Shallvari, “Unë dhe MY Alter Ego” / Shkruar nga Naser Aliu(Lis Bukuroca), publicist, shkrimtar

Përshtypje nga leximi i romanit të shkrimtarit Edmond Shallvari, “Unë dhe MY Alter Ego”   Shkruar nga Naser Aliu(Lis Bukuroca), publicist, shkrimtar “Absolutja takon forcën e argumentit. Argumenti është një fazë fuqie, e pafuqishmërisë njerëzore ndaj absolutes.” Citat nga romani … Continue reading