Unë dhe vetmia ime / Poezi nga Xheni Shehaj

Poezi nga Xheni Shehaj
 
 
Unë dhe vetmia ime
 
Ngujuar në kullën e lartë
të times vetmi,
sajoj figura të shpërfytyruara
në muret e kullës.
 
Ecejaket e mia
mbushin ato pak metra katrorë.
 
Lodhem, ulem këmbëkryq,
dhe veten shoh në pasqyrën,
që më shfaqet prej hiçit.
Jam unë dhe imja vetmi
ngujuar në kullën – njeri.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s