I fundmi përqafim / Poezi nga Xheni Shehaj

Poezi nga Xheni Shehaj
 
 
I fundmi përqafim
 
Deti përmallueshëm
ngriti dallgët,
dhe qiellin përqafoi.
 
Qielli hijerëndë
detin me krahë e mbuloi.
 
Mes ajrit dhe ujit
dashuria frymoi.
 
Atje ku horizonti të dy i takonte,
dhanë të fundit përqafim
e njëri – tjetrin e lanë të shkonte.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s