VARGJE QË TRAJTOJNË TEMA ME NOTA SATIRIKE NGA REALITETI YNË I PËRDITSHËM ( Parathënie e vëllimit poetik “Mos m’ i prek plagët” të autorit Nehat Jahiu ) / Nga: Milazim F. KADRIU

VARGJE QË TRAJTOJNË TEMA ME NOTA  SATIRIKE NGA REALITETI YNË I PËRDITSHËM ( Parathënie e vëllimit poetik “Mos m’ i prek plagët” të autorit Nehat Jahiu )   Nga: Milazim F. KADRIU Pas botimit të dhjetëra  librave  tjerë me poezi, … Continue reading

LOS PRIMEROS PARTICIPANTES SON LOS QUE NO ESTÁN PRESENTES EN VIDA, PERO SI, ESTÁN EN NUESTRAS OBRAS COMUNITARIAS INTERNACIONALES. DESDE AHÍ HE TOMADO UNO DE SUS POEMAS PARA QUE SEAN PARTE DE NOSOTROS SIEMPRE / Alfred Asis

LOS PRIMEROS PARTICIPANTES SON LOS QUE NO ESTÁN PRESENTES EN VIDA, PERO SI, ESTÁN EN NUESTRAS OBRAS COMUNITARIAS INTERNACIONALES. DESDE AHÍ HE TOMADO UNO DE SUS POEMAS PARA QUE SEAN PARTE DE NOSOTROS SIEMPRE.     PARTICIPANDO DÍA 7 … … Continue reading

Poezi nga Juljana Mehmeti

Poezi nga Juljana Mehmeti   Derdhur udhëkryqit… Nga udhëtimi ynë mbetën vetëm rrugët forma të paqarta derdhur udhëkryqit, si në perëndimet e largëta humbur resh pluhuri e zhdukur gjurmëve të krisura, në rendje të kufijve pakuptimësisë dëshirë. Dhe vijat e … Continue reading