Piktorja Aurora Ndreu në ekspozitën e parë: “Aurora Borealis” / Trasmetim i TVSH (NewsDesk Albanian Radio Television)

Piktorja Aurora Ndreu në ekspozitën e parë:  “Aurora Borealis”

-Trasmetim i TVSH

Aurora Cakaj Ndreu, çel ekspozitën e parë personale në gjininë e pikturës. Ndonëse kjo gjini e artit, lidhet me pasionet e saj, profesionistët, vleresojnë talentin e autores, i cili vjen tek artedashësit plot dritë e pozitivitet. Ekspozita e çelur në Muzeun Historik Kombëtar,  qëndroi e hapur për 3 ditë.

 

 

Përtej asaj që është thënë në këtë  kronikë

-Transmetuar në Radio Televizionin Shqiptar

Aurora, familja e saj e origjinës ( e mësuesit dhe shkrimtarit tonë të nderuar Ferhat Cakaj ) ,familja e saj e bukur Ndreu,me realizimin e kësaj ekspozite dhe gjithë klimën e krijuar, besoj si tek unë dhe tek të tjerët përcollen shumë, shumë dashuri.Shumë shpresë se familja mbetet frymëzimi dhe rrënja e shëndetshme e çdo suksesi. Aurora ndriçon, nuk ka nevojë të thuhet, lexohet tek sytë, në çdo fjalë e gjest. Aurora, shume faleminderit

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s