Shtëpia Botuese ” ADA” në Panairin e Librit ” Tirana-2017″ / Botuesi: Roland Lushi

Shtëpia Botuese ” ADA” në Panairin e Librit ” Tirana-2017″

Shtëîa Botuese ” ADA” merr pjesë në Panairin e Librit ” Tirana-2017″ që zhvillohet në Pallatin e Koncerteve nga Dt 15- 19 Nëntor 2017 me stendën e saj, me botimet më të mira ndër vite dhe mbi 100- botime të reja për këtë vit!

Ftohen dashamirësit e artit dhe lexuesit që të plotësojnë shijet e tyre estetike me përzgjedhjet e librave nga Botimet “ADA”

 

Botuesi: Roland Lushi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s