Shtëpia Botuese “ADA” publikon revistën letraro-artistike “OBELISK” ( Nr 197-198 )

Shtëpia Botuese “ADA” publikon revistën letraro-artistike “OBELISK” ( Nr 197-198 )

Në këtë revistë do të gjeni publikimet më të fundit të Shtëpisë Botuese “ADA” dhe materiale interesante nga shkrimtarë e poetë bashkohorë, si dhe shkrime eseistike.

SHËNIM: Ky numër gjendet tek kioska pranë Bibliotekës Kombëtare, si dhe tek Libraria “Qendra Stefan”,  pranë Sheshit “Avni Rustemi”.

Ju urojmë lexim të këndshëm!

 

Botuesi: Roland Lushi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s