Shtëpia Botuese “ADA” publikon Antologjinë poetike ” Na bashkon një emër” me poetë emigrantë nga Italia, Greqia e Suedia nën redaktimin e autorit Ndue Lazi dhe sponsorizuar nga Klodian Cami.

Shtëpia Botuese “ADA” publikon Antologjinë poetike ” Na bashkon një emër” me poetë emigrantë nga Italia,  Greqia e Suedia nën redaktimin e autorit Ndue Lazi dhe sponsorizuar nga Klodian Cami. Titulli: Na bashkon një emër Redaktor: Ndue Lazri Kopertina: Zef … Continue reading

Shtëpia Botuese “ADA” publikon vëllimin poetik ” Atje dua…” të autores Trandafile MOLLA

Shtëpia Botuese “ADA” publikon vëllimin poetik ” Atje dua…” të autores Trandafile  MOLLA Titulli: Atje dua… Autore: Trandafile  MOLLA Redaktor: Roland LUSHI Botimi i parë, 2017 ISBN 978-9928-244-56-7 Formati : 12x20cm Botimet ADA Shtëpia botuese “ADA” Adresa: Rr. Nasi Pavllo … Continue reading

Adem Abdullahu

Adem Abdullahu Adem Abdullahu u lind më 10.09.1964, në Shipkovicë të Tetovës, Maqedoni. Punon mësues në vendlindje. Ka mbaruar Akademinë Pedagogjike në Shkup, Fakultetin Pedagogjik në Shkup dhe magjistraturën në Fakultetin Filozofik, Programi Studimor: Pedagogji e përgjithshme në Tetovë. Është … Continue reading

Shtëpia Botuese “ADA” publikon vëllimin poetik “Kronika e erës” të autores Suzana Malaj

Shtëpia Botuese “ADA”   publikon vëllimin poetik “Kronika e erës” të autores Suzana Malaj Titulli: Kronika e erës Autore: Suzana Malaj ISBN:978-9928-244-45-1 Botimi i parë, 2017 Përgatiti për botim: Roland Lushi Formati : 13.5×20.5cm   Roland Lushi Botimet ADA Shtëpia botuese … Continue reading

Shtëpia Botuese “ADA” publikon vëllimin poetik “SHTEGËTIM ËNDRRASH” të autores Rovena Toska Koçi

Shtëpia Botuese “ADA” publikon vëllimin poetik “SHTEGËTIM ËNDRRASH” të autores Rovena Toska Koçi Autore: Rovena Toska Koçi Titulli: SHTEGËTIM ËNDRRASH Redaktor ILMI DERVISHI Recenca SOFI GJIKNURI Korektore FLORA SHABI Kopertina INNA KOÇI Botimi i parë, 2017 Përgatiti për botim: Roland … Continue reading

Antologjia Poetike : “Trirema e Poezisë Joniane” (Edicioni XI ) – Marian EIKELHOF ( Hollandë) / Përktheu në shqip Dashamir Malo

Trirema e Poezisë Joniane Me poetë pjesëmarrës në takimin portik, “Trirema e Poezisë Joniane“, organizuar nga Klubi i Krijuesve Jonianë Sarandë. 29 shtator – 01 tetor 2017 Edicioni XI     Marian EIKELHOF, Hollandë     NJË DITË E SHKUAR … Continue reading

Antologjia Poetike : “HORIZONT I KALTËR POEZIE” (Trirema e Poezisë Joniane – Edicioni XI) – Yorgos CHRONAS ( Greqi ) / Përkthu në shqip Dashamir Malo

HORIZONT I KALTËR POEZIE   Me poetë pjesëmarrës në takimin portik, “Trirema e Poezisë Joniane“, organizuar nga Klubi i Krijuesve Jonianë Sarandë. 29 shtator – 01 tetor 2017 Edicioni XI     Poezi nga Yorgos CHRONAS, Greqi     IDIL … Continue reading

Shtëpia Botuese “ADA” publikon vëllimin poetik “Shpërthim i heshtur” të autorit Arif Haderi

 Shtëpia Botuese “ADA” publikon vëllimin poetik “Shpërthim i heshtur” të autorit Arif Haderi Titulli: Shpërthim i heshtur Autor: Arif Haderi Përgatiti për botim: Roland Lushi Botimi i parë, 2017 Formati : 14x20cm   Roland Lushi Shtëpia botuese “ADA” Adresa: Rr. … Continue reading

Në prag të Panairit të Librit “Tirana 2017”, Shtëpia Botuese “ADA” vjen me botimin e vëllimit poetik ” Kthim me diellin ” të autores Sonja Haxhia

Në prag të Panairit të Librit “Tirana 2017”,  Shtëpia Botuese “ADA” vjen me botimin e vëllimit poetik ” Kthim me diellin ” të autores Sonja Haxhia Titulli: Kthim me diellin Autore: Sonja Haxhia Redaktor: Agron Shele Recesent: Enertin Dheskali Korrektore … Continue reading

Në prag të Panairit të Librit “Tirana 2017”, Shtëpia Botuese “ADA” vjen me botimin e vëllimit poetik ” Tejkalim” të autores Juljana Mehmeti

Në prag të Panairit të Librit “Tirana 2017”,  Shtëpia Botuese “ADA” vjen me botimin e vëllimit poetik ” Tejkalim” të autores Juljana Mehmeti Redaktor : Agron Shele Korrektor Letrar: Bedri Dula Recesent: Qemal Guri Arti grafik: Melinda Barwanietz Giorgio Fileni … Continue reading