PËRUROHEN 4 VËLLIME, ME “KALENDARIN KOMBIAR” TË KRISTO LUARASIT… / Nga: Prof.Murat Gecaj, publicist e studiues

  PËRUROHEN 4  VËLLIME, ME “KALENDARIN KOMBIAR” TË KRISTO  LUARASIT… (500 kopje të librit do të shkojnë në biblioteka dhe institutucione) Nga: Prof.Murat Gecaj         publicist e studiues   Botuesi Kristo Luarasi Sot paradite, në sallën “Balsha” të “Tirana Internacional … Continue reading