Me rastin e 105- Vjetorit të Shpalljes së Pavarësisë piktorët Aurora Ndreu dhe Sulejman Prrenjasi dhurojnë tre piktura për familjen Jashari

Me rastin e 105- Vjetorit të Shpalljes së Pavarësisë  piktorët  Aurora Ndreu dhe  Sulejman Prrenjasi dhurojnë tre piktura për familjen Jashari

Me rastin e 105- Vjetorit të Shpalljes së Pavarësisë , këto tre vepra punuar nga piktori i talentuar  Aurora Ndreu dhe  Sulejman Prrenjasi, sot më dt 25.11.2017 do ti dhurohen familjes Jashari në Prekaz, Kosovë,  para Memorialit të të rënëve të familjes së madhe Jashari, në luftën e madhe për Çlirimin e Kosovës, të udhëhequr nga Heroi dithiramm Adem Jashari.

Adem Jashari

 

Dritë përjetësie

 

Pavdekësi

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s