Galaktika Poetike ATUNIS vlerëson me Medaljen ” Frang Bardhi” për kontributin në vite, si poet, shkrimtar por dhe editor autorin Ramadan Mehmeti

Galaktika Poetike ATUNIS vlerëson me Medaljen ” Frang Bardhi”  për kontributin në vite, si poet, shkrimtar por dhe editor autorin Ramadan Mehmeti Bordi Drejtues i Galaktika Poetike ATUNIS ka vlerësuar me Medaljen ” Frang Bardhi”  për kontributin në vite, si … Continue reading

Galaktika Poetike ATUNIS vlerëson me Medaljen ” Frang Bardhi” për kontributin në vite, si romancier, dramaturg dhe studiues shkrimtarin Ferhat Cakaj ( Pas vdekjes)

Galaktika Poetike ATUNIS vlerëson me Medaljen ” Frang Bardhi”  për kontributin në vite, si romancier, dramaturg dhe studiues shkrimtarin Ferhat Cakaj ( pas vdekjes) Bordi Drejtues i Galaktika Poetike ATUNIS ka vlerësuar me Medaljen ” Frang Bardhi”  për kontributin në … Continue reading

Autorja Diella Çitaku më datën 1 Dhjetor 2017 , në orën 12 -00 , në Institutin Albanologjik bën promovimin e veprave poetike: “Mjegulla ka sy” dhe “Brengë e uritur”

Autorja Diella Çitaku më datën 1 Dhjetor 2017 , në orën 12 -00 , në Institutin Albanologjik bën promovimin e  veprave poetike:  “Mjegulla ka sy” dhe “Brengë e uritur”   Autorja Diella Çitaku më datën 1 Dhjetor 2017 , në … Continue reading