Autorja Diella Çitaku më datën 1 Dhjetor 2017 , në orën 12 -00 , në Institutin Albanologjik bën promovimin e veprave poetike: “Mjegulla ka sy” dhe “Brengë e uritur”Autorja Diella Çitaku më datën 1 Dhjetor 2017 , në orën 12 -00 , në Institutin Albanologjik bën promovimin e  veprave poetike:  “Mjegulla ka sy” dhe “Brengë e uritur”

 

Autorja Diella Çitaku më datën 1 Dhjetor 2017 , në orën 12 -00 , në Institutin Albanologjik bën promovimin e  dy veprave poetike të saj:

Mjegulla ka sy dhe Brengë e uritur

Janë të ftuar të gjithë poetët, shkrimtarët dhe artdashësit e poezisë që të marrin pjesë në këtë event.

Prania juaj e nderon Aktivitetin!

 

Diella Çitaku

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s