Galaktika Poetike ATUNIS vlerëson me Medaljen ” Frang Bardhi” për kontributin në vite, si poet, shkrimtar por dhe editor autorin Ramadan Mehmeti

Galaktika Poetike ATUNIS vlerëson me Medaljen ” Frang Bardhi”  për kontributin në vite, si poet, shkrimtar por dhe editor autorin Ramadan Mehmeti

Bordi Drejtues i Galaktika Poetike ATUNIS ka vlerësuar me Medaljen ” Frang Bardhi”  për kontributin në vite, si poet, shkrimtar por dhe editor autorin Ramadan Mehmeti

Me motivacion:

Për kontribut të shquar në fushën e letrave shqipe, si poet, shkrimtar por dhe editor i shumë veprave letrare pranë Shtëpisë Botuese  ” Rozafa” Prishtinë.

 

Galaktika Poetike ATUNIS

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s