Galaktika Poetike ATUNIS vlerëson me Medaljen ” Frang Bardhi” për kontributin në vite, si romancier, dramaturg dhe studiues shkrimtarin Ferhat Cakaj ( Pas vdekjes)

Galaktika Poetike ATUNIS vlerëson me Medaljen ” Frang Bardhi”  për kontributin në vite, si romancier, dramaturg dhe studiues shkrimtarin Ferhat Cakaj ( pas vdekjes)

Bordi Drejtues i Galaktika Poetike ATUNIS ka vlerësuar me Medaljen ” Frang Bardhi”  për kontributin në vite, si romancier, dramaturg dhe studiues shkrimtarin Ferhat Cakaj ( pas vdekjes) :

Me motivacion:

Për kontribut të shquar në fushën e letrave shqipe , si  romancier, dramaturg dhe studius i Epikës Legjendare Shqiptare

 

Galaktika Poetike ATUNIS

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s