Autorja Diella Çitaku më datën 1 Dhjetor 2017 , në orën 12 -00 , në Institutin Albanologjik bën promovimin e veprave poetike: “Mjegulla ka sy” dhe “Brengë e uritur”

Autorja Diella Çitaku më datën 1 Dhjetor 2017 , në orën 12 -00 , në Institutin Albanologjik bën promovimin e  veprave poetike:  “Mjegulla ka sy” dhe “Brengë e uritur”   Autorja Diella Çitaku më datën 1 Dhjetor 2017 , në … Continue reading