Kjo është jeta…! – Diana Skrapari / Marrë nga libri me poezi “C’est ca la vie…” i botuar nga Shtëpia Botuese franceze “Edilivre”

Poezi nga Diana Skrapari
 
 
Kjo është jeta…
 
Muzika zbut shpirtin,
Si shiu zbut
Tokën e thatë,
Një shpirt që fluturoi në qiell,
Me zërin e tij magjik
Bën të derdhë
Lotë krokodili
Ekzekutori i tij,
Muzika zbut shpirtin,
Por jo ndërgjegjen,
Ajo e dëgjon këtë zë,
Dhe nuk thotë asgjë,
Pse ta urrejmë kaq shumë njëri-tjetrin,
Dhe të vritemi,
Muzika zbut shpirtin,
Dhe shpirti kërkon
Dashuri midis njerëzve.
Kjo është jeta …
 
Marrë nga libri me poezi “C’est ca la vie…” i botuar nga Shtëpia botuese franceze Edilivre

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s