Poezi nga Rexhep Hoti

Poezi nga Rexhep Hoti    Ju kam brengë! I shpërfill mbetjet e vonuara të mendjes, Shkronjat vrapojnë si fëmijët gjithandej nëpër alfabet; Shtrihen në krekosje me të qeshura e kërcënim Dhe sërish me thellësinë e etjes për krijim bëhen deng, … Continue reading

Shtëpia botuese ” ADA” publikon librin” Natën mos e lini vetëm” të autorit grek Spiro Podaras, me përkthim nga Anna Ballabani Balanou dhe redaktim të autorit Myrteza Mara

Shtëpia botuese ” ADA” publikon librin” Natën mos e lini vetëm” të autorit  grek Spiro Podaras, me përkthim nga Anna Ballabani Balanou dhe redaktim të autorit Myrteza Mara Redaktor: Myrteza Mara Pёrkthyer nga greqishtja: Anna Ballabani Balanou Ballina: Rigelt Banaj … Continue reading

Shtëpia Botuese ” ADA” publikon librin “NJERIU ME MASKË” të autorit AGIM DEMIRI dhe parathënie nga Ded Nikoll Luca

Shtëpia Botuese ” ADA” publikon librin “NJERIU ME MASKË” të autorit AGIM DEMIRI dhe parathënie nga Ded Nikoll Luca Titulli: NJERIU ME MASKË Autor: AGIM DEMIRI ISBN:978-9928-244-58-1 Botimi i parë, 2017Përgatiti për botim: Roland Lushi Formati : 14×20.5cm   Roland … Continue reading