DOLI NGA SHTYPI LIBRI ANTOLOGJIK,“SI UJËVARË BJESHKE…” / Nga: Prof.Murat Gecaj, publicist e studiues

        DOLI NGA SHTYPI LIBRI ANTOLOGJIK,                     “SI UJËVARË BJESHKE…” -Pas 2 librave të mëparshëm (2015  e 2016), me këtë tematikë, edhe ky u kushtohet 55 femrave shqiptare, poete e shkrimtare dhe veprimtare të njohura, nga Shqipëria e trojet tjera … Continue reading

Poezi nga Ekrem Ajruli

Poezi nga Ekrem Ajruli   NË FERRQYTET Mendime të serta, gënjeshtra pafund Dëshpërime të befta, mornica të trishta, Thashethënë e djallit, besimin ta tund Frymën ta zënë, shpifjet me bishta. Trillime rrahaderësh, fryjnë në ferrqytet Jargavitje butakësh, ta shtojnë dyshimin … Continue reading