Shtëpia Botuese “Milosao” publikon librin me tregime “Edeni tjetër” të autorit Edmond Shallvari / Botuesi: Agim Mato

Shtëpia Botuese “Milosao” publikon librin me tregime “Edeni tjetër” të autorit Edmond Shallvari   Doli nga shtypi nga shtëpia botuese “Milosao” libri me tregime i autorit Edmond Shallvari. Libri përmban 24 tregime në 170 faqe, ku spikat një vështrim i … Continue reading

Shtëpia Botuese ” Milosao” publikon librin me tregime dhe novelë “Regëtima pulëbardhash” të autores Marjeta Shatro – Rrapaj / Botuesi: Agim Mato

Shtëpia Botuese ” Milosao” publikon librin me tregime dhe novelë “Regëtima pulëbardhash” të autores Marjeta Shatro – Rrapaj Marjeta Shatro Rrapaj është një shkrimtare që dy vitet e fundit botimet e saj në Shtëpinë Botuese “Milosao” janë të pranishme me … Continue reading

LOVEANDLIGHT ACROSS THE GLOBE ( An Annual Anthology of Poems – Volume III) / By Dr. Shivputra Kanade & Sunita Paul

LOVEANDLIGHT ACROSS THE GLOBE  An Annual Anthology of Poems  Volume III The Annual Anthology from #VishwabharatiResearchCentre “#INFINITY” comes out in six volumes. Presenting the cover of the first volume on the theme “#LOVEANDLIGHTACROSSTHEGLOBE 🌐” Stay tuned for the rest five … Continue reading