KRYESIA E KLUBIT LETRAR “ PODGURI “ NË ISTOG VLERËSON LARTË PËRSONALITETET QË KONTRIBUAN NDËR VITE NË FUSHËN E GJUHËS,LETËRSISË, ARTIT DHE PUBLICISTIKËS / Nga: Nuradin Imeraj

KRYESIA E KLUBIT LETRAR “ PODGURI “ NË ISTOG VLERËSON LARTË PËRSONALITETET QË KONTRIBUAN NDËR VITE NË FUSHËN E GJUHËS,LETËRSISË, ARTIT DHE PUBLICISTIKËS

TITUJT E NOMINIMEVE TË PËRSONALITETEVE NË FUSHAT E ARTIT DHE TË KULTURËS SHQIPTARE

NDARJA E CERTIFIKATAVE TË MIRËNJOHJES DO TË BËHET GJATË MUAJIT JANAR 2018 NË CEREMONINË E ORGANIZUAR NGA Klubi Letrar Podguri NË ISTOG.
Ju do të njoftoheni në kohën e duhur për datën e mbajtjes,

Kryesia e Klubi Letrar Podguri ju uron festat e fundvitit duke ju deshiruar suksese në vazhdim..!
me respekt të thellë:

Kryetari

Sadik Bicaj

 

Sekretari ekzekutiv   
Nuradin Imeraj   

 

TITULL I LARTË NDERI “ POST MORTUM” AKADEMIK MARK KRASNIQI PËR KONTRIBUTIN NË LETËRSI DHE KULTURËN MBARËKOMBËTARE

ADEM ZAPLLUZHA ,PRISHTINË,POETI MARATONË  I VITIT DHE NDËR VITE I NJOHUR PËR MBI 160 VEPRA LETRARE …BASHKËPUNUES I AFËRT ME KLUBIN LETRAR” PODGURI “

 

PROF.DR. SHEFKIJE  ISLAMAJ ,INSTITUTI ALBANOLOGJIK PRISHTINË,PËR KONTRIBUT TË VECANTË SHKENCOR NË FUSHËN E ALBANOLOGJISË. PLOT KATËR DEKADA PUNË ME PËRKUSHTIM

ENTELA KASI ,PEN QENDRA SHQIPËRI,PËR KONTRIBUT TË VECANTË NË KULTURË DHE LETËRSI SI DHE URË LIDHËSE E BASHKPUNIMIT NËMES KLUBIT LETRAR “ PODGURI” DHE  “ PEN QENDRES “ SË SHQIPËRISË.

KIM MEHMETI, MAQEDONI,PROZATOR I VITIT DHE PUBLICIST

VALBONA JAKOVA, ITALI, POETE E VITIT ,SHQUHET PËR BASHKËPUNIM DHE  SENZIBILIZIM NËMES KLUBIT “PODGURI” DHE SHKRIMTARËVE TË ITALISË NJËHERIT PËRKTHYESE E POEZIVE ITALISHT-SHQIP DHE ANASJELLTAS.

SEVËME FETIQI, AKTIVISTE LETRARE PËR DIASPORË SI DHE BASHKPUNTORE PËR SENZIBILIZIMIN E AKTIVITETEVE TË KLUBIT LETRAR “PODGURI” NË ISTOG.

PROF. GENTIANA MUHAXHIRI, UNIVERSITETI “ FEHMI AGANI” GJAKOVË,PËR KONTRIBUTIN E DHËNË NË PËRGATITJEN E KONFERENCËS SHKENCORE E MBAJTUR NË VITIN 2016 PRANË KLUBIT TONË SI DHE PËR BASHKËPUNIM TË VECANTË NËMES KLUBIT LETRAR” GJON NIKOLLË KAZAZI” NË GJAKOVË DHE “ PODGUTIT” NË ISTOG  DUKE NXJERRË TALENT TË RINJ NË VAZHDIMËSI.

ADRIATIK KËLMENDI, GAZETARI MË KORREKT I VITIT, KLUBI LETRAR INKURAJON PËR PUNË KORREKTE DHE NË KOHEN E DUHUR NË EMI

PROF.MAJLINDA KELMENDI, UNIVERSITETI I  ARTEVE PRISHTINË ,PIKTORJA MË E SUKSESSHME E VITIT ,EKSPOZITAT E SAJ PATEN NJË PËRFORMSNCË TË VECANTË NË KOSOVË DHE JASHT VENDIT.

PROF.DR.ROVENA VATA, TIRANË ,STUDIUESJA E VITIT NË LETËRSI DHE ANTROPOLOGJI, KLUBI LETRAR “PODGURI” E VLERËSON LARTË PUNËN SI BASHKËPUNTORE E DENJË JASHT KOSOVE PËR KONTRIBUTIN E DHËNË NË SENZIBILIZIMIN E VLERAVE TË KLUBIT.

PROF.ALI DACI, ROZHAJË,VEPRIMTAR  I SHQUAR KOMBËTAR PËR MAL TË ZI ,NË RUAJTJEN ME FANATIZËM  TË ALFABETIT SHQIP NË TË VETMEN SHKOLLË SHQIPE NË DACAJ TË ROZHAJËS SI DHE BASHKPUNTOR I SHQUAR NËMES KLUBIT “PODGURI” DHE  “ORËS SË MALEVE “ QË MBAHET CDO VIT NË ROZHAJË NË SHENJË RESPEKTI DHE NDERI I VIKTI MAVE TË LUFTËS TË VITEVE 1999.

PERPARIM BLAKAJ, VRELLË KOMUNA E  ISTOGUT,  POETI  I RI I VITIT ,DREJT     MAJAVE TË SUKSESIT

PROF.DR.XHEVAT SYLAJ, NGA ISTOGU POET DHE STUDIUES I LETËRSISË PËR FEMIJË . POET I VITIT ME PLOT SUKSESE!

PROF.SHEFQET DINAJ , GJAKOVË ,KLUBI LETRAR  “PODGURI” E KA NDERIN TË JU NOMINOJ SKULPTOR  I VITIT 2017, SUKSESE NË VAZHDIM!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s