Një vit plot sfida dhe botime që i përkasin të sotmes dhe të nesërmes së Letrave shqip!

Një vit plot sfida dhe botime që i përkasin të sotmes dhe të nesërmes së Letrave shqip!

Viti 2017 për mua ishte shumë i begatshëm në çdo aspekt e në veçanti në aspektin e krijimtarisë sime letrare. Dëshiro dhe mbetem me shpresë se edhe viti 2018 do të jetë i tillë dhe sukseset nuk do të mungojnë.

Ju jam mirënjohës të gjithë atyre që vlerësuan kontributin tim në çdo aspekt!

Ju falënderohem të gjithëve atyre me të cilët bashkëpunuam gjatë gjithë këtij viti  në të gjitha trojet tona dhe në diasporën shqiptare!

Mbi të gjitha falënderoj të gjitha miket, miqtë dhe lexuesit që më përcollën krijimet e mia dhe tërë veprimtarinë time dhe që më dhanë mbështje , kurajo që unë të jem edhe më këmbëngulës që të punoja dhe veproja për të arritur këto suksese gjatë vititit 2017.

Sa i përket botimeve të librave për vitin 2017 falënderoj të gjitha shtëpitë botuese me të cilat kisha një bashkëpunim të shkëlqyer!

Në veçanti përshëndes tërë stafin e shtypshkronjës “ Lena Grafik”, Prishtinë që në çdo aspekt më motivuan me mështetjen e tyre dhe patëm një bashkëpunim të shkëlqyer dhe shumë të suksesshëm edhe gjatë këtij viti që po e lëmë pas. Besoj dhe kam bindje të fortë se bashkëpunim ynë nuk do të mungoj, por do të jetë edhe fortë, sepse me të vërtetë ësjtë një stafë i mrrekullueshëm. Tani të nderuara mike, miq, motra dhe vëlezër kudo që gjendeni më lejoni që të ua uroj Vitin e Ri 2018 duke ju dëshuruar mbi të gjitha shëndet të mirë dhe sukse edhe më të mëdha! Gëzuar!

 

Me respekt të veçantë,

Nehat Jahiu!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s