Poezia si komunikim dhe impuls i brazdave të shpirtit ( Parathënie e vëllimit poetik “ Të dëgjosh zërin e lotit” i autores Arianita Hoxha) / Nga Agron Shele

Poezia si komunikim dhe impuls i brazdave të shpirtit ( Parathënie e vëllimit poetik “ Të dëgjosh zërin e lotit” i autores Arianita Hoxha) Vëllimi poetik “ Të dëgjosh zërin e lotit” është vëllimi i tretë i autores Arianita Hoxha, … Continue reading