SEGNALAZIONE VOLUMI = CLAUDIA PICCINNO / ANTONIO SPAGNUOLO

SEGNALAZIONE VOLUMI = CLAUDIA PICCINNO http://antonio-spagnuolo-poetry.blogspot.be/2018/01/segnalazione-volumi-claudia-piccinno.html?m=1 Claudia Piccinno : “Ipotetico approdo” – Ed. Mediagraf 2017 – pagg. 112 – s.i.p. Con testo in inglese a fronte la raccolta offre un caleidoscopico alternarsi di immagini , figurazioni , esplosioni , memorie … Continue reading

Advertisements

(Fragmentos de 189: “Mis tardes con Don Genaro”) / José Revello

SOBRE LA NOCHE DE LOS TIEMPOS. El tiempo del no tiempos según Don Genaro HISTORIA DE LA ETERNIDAD. (Formación decimal astronómica) Historia de Micael de Nebadon (El Hijo Creador La orden de los Principales Planetarios Fragmento-189 5. LA AMALGAMA RACIAL … Continue reading

Advertisements

DRITË JESHILE NË…TUNEL (FOKUS RRETH FILMIT TUNEL) / Nga; Rudina MËRKURI

DRITË JESHILE NË…TUNEL (FOKUS RRETH FILMIT TUNEL)   Nga; Rudina MËRKURI Duke prekur majën e ajzbergut sadopak mundohesh të gërvishtësh atë kore plagë që kaq shumë lëndon,kaq shumë jep shëmbëlltyrën e të keqes në shoqërinë shqiptare në periudhën e tranzicionit … Continue reading

Advertisements

Concorso di poesia ART Emozioni / Lucia Torricella

ART Emozioni Buon inizio di settimana…! E’ possibile amare le bellezze architettoniche, paesaggistiche e QUELLE che provengono dal CUORE?.. Queste ultime ci sintonizzano ancora di più, giorno per giorno, verso gli ALTRI… Certo che è possibile….!!! non è utopia…! E … Continue reading

Advertisements

Poezi nga Mimoza Gjetaj

Mimoza Gjetaj   Mimoza Gjetaj ka lindur në qytetin e Shkodrës . Që në bankat e shkollës 8 – vjeçare shkruante poezi . Mbaroi shkollën e mesme pyjore në Shkodër, gjithmonë me dëshirën e madhe dhe ëndrra për të ndjekur … Continue reading

Advertisements