Publikohet Nr 8 i Revistës “Qëndresa” në Preshevë / Redaktori: Bilall Maliqi

Publikohet Nr 8 i Revistës “Qëndresa” në Preshevë

 

FJALA E REDAKSISË

U bënë tetë vjet nga dalja e numrit të parë të revistës “Qëndresa”. Revista e jona dhe e juaja edhe më tej vazhdon të prezantojë vlera dhe risi kulturore të të gjitha gjinive letrare. Është revista letrare e vetme në Kosovën Lindore (Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë), dhe është gjithpërfshirëse për të gjithë krijuesit e botës shqiptare. Revista letrare “Qëndresa” del në çdo mars, në kujtim të datave të historisë jetike të shqiptarëve të tri komunave tona. “Qëndresa” i bashkon shqiptarët e ndarë padrejtësisht nga trungu i vetëm shqiptar me krijimet e tyre të cilat janë të zhanreve dhe motiveve të ndryshme, andaj jemi këtu t’i shpalosim vlerat e krijuesve shqiptar. Pra, revista edhe më tej do të vazhdojë të botohet në çdo mars, por kërkohet ndihmë materiale për daljen në dritë të kësaj reviste lidere në Kosovën Lindore, ajo do të qëndrojë vertikal me vlerat e krijuesve që gjenden brenda kopertinave të saj. Revista letrare “Qëndresa”, është e hapur për bashkëpunim me të gjithë dashamirët e fjalës së shkruar artistike. Ju mirëpresim!…

 

Për më tepër info klikoni linkun:

Revista-QËNDRESA-NR.-8

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s