Shtëpia Botuese “ADA” publikon Nr 201 të periodikut letrar, Revistën ” OBELISK” / Botuesi: Roland Lushi

Shtëpia Botuese “ADA” publikon Nr 201 të periodikut letrar,  Revistën ” OBELISK”

Publikohet Nr 201 i Revistës Letrare ” Obelisk” organ i Shtëpisë Botuese “ADA”. Në këtë numër lexuesi do të njihet me publikimet më të fundit të Shtëpisë Botuese “ADA”, kryesisht me përkimin e vitit të Heroit tonë Kombëtar Gjergj Kastriot Skënderbeu ” Skënderbeu në letërsinë angleze”, poezi të zgjedhura nga autorë vendas dhe të huaj, ese për vepra letrare të ndryshme, si dhe tregime e zhanre të tjera të Letërsisë Bashkohore. Revista gjendet në të gjitha pikat e shitjes së botimeve të Shtëpisë Botuese “ADA”

Lexim të këndshëm

 

Botuesi: Roland Lushi

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s