Poezia çan detin e ngrirë brenda nesh (Parathënie e vëllimit poetik “Krejtin krejt” e autores Eli Kanina) / Nga: Mark SIMONI, Shtëpia Botuese “Muzgu”

Poezia çan detin e ngrirë brenda nesh (Parathënie e vëllimit poetik “Krejtin krejt” e autores Eliverta Kanina)   Nga: Mark SIMONI, Shtëpia Botuese “Muzgu” Në dhomën e madhe të një bukinisti fiorentinas gjeta librin e famshëm “Poezia dhe diskurse mbi … Continue reading