TIRANA DHE PRISHTINA TË MOS BËJNË GJUMË PA RIPARUAR SHTËPITË E SHQIPTARËVE TË MITROVICËS / Nga: Nuri Dragoj

TIRANA DHE PRISHTINA TË MOS BËJNË GJUMË PA RIPARUAR SHTËPITË E SHQIPTARËVE TË MITROVICËS  “Pa Mitrovicën nuk ka kuptim Kosova Politika kombëtare nuk duhet ta harroj për asnjë çast “çështjen Mitrovica”    Nga:  Nuri Dragoj Libri i Ramadan Kelmendit “Gërshetime … Continue reading

10ème anniversaire de l’indépendance du Kosovo / Dr. Diana Skrapari, Professeur de droit Université Méditerranéenne d’Albanie

10ème anniversaire de l’indépendance du Kosovo   Dr. Diana Skrapari Professeur de droit, Université Méditerranéenne d’Albanie Le 17 février 2008, le Kosovo, ancienne province yougoslave proclame son indépendance et devient le plus nouvel état de l’Europe. Ce petit pays est … Continue reading