Poema de Roger Casanatan

Poema de Roger Casanatan   DESTELLO Esta noche duermen las estrellas, oscuro firmamento ofrece sus misterios. Emociones paganas en excéntrica belleza! Danza la eternidad en pasiva existencia. Cóncavo silencio amablemente me rodea, aparente serenidad sostiene sepelio de las penas. Deslumbra … Continue reading

Shtëpia Botuese “Lena grafik” publikon vëllimin poetik “RRËMBIMI EURIDIKËS” të autorit Bilall MALIQI

Shtëpia Botuese “Lena grafik”  publikon vëllimin poetik “RRËMBIMI  EURIDIKËS” të autorit Bilall MALIQI  Biblioteka: Qëndresa Titulli: RRËMBIMI  EURIDIKËS Autor: Bilall MALIQI Redaktor: Agron SHELE Recensent: Peter TASE Lektore: Juljana MEHMETI Korrektor Letrar: Luan MALOKU Me  këtë rast autori  falënderon përzemërsisht edhe … Continue reading

Shtëpia Botuese ” NACIONAL” publikon librin me përkthime në shqip ” Kavafis, Seferis, Elitis dhe Ricos” të përkthyesit Iliaz Bobaj.

Shtëpia Botuese ” NACIONAL” publikon librin me përkthime në shqip ” Kavafis, Seferis, Elitis dhe Ricos” të përkthyesit Iliaz Bobaj. Kjo antologji poetike  përfshin rreth 200 poezi të autorëve të njohur grekë, midis të cilëve dy autorë janë fitues të … Continue reading