Poems by By Lilian Woo

Poems by By Lilian Woo   THE BEAUTY OF SPRING Spring is approaching Giving warm feeling Cool breeze kissing Birds happily chirping Bubs springing Blossoms blooming Colourful and enchanting Fragrance spreading Butterflies flitting Flower to flower, sipping Enjoying sweet nectar … Continue reading

Diktaturoj kaj ilia nostalgia / Diktaturoj kaj ilia nostalgia Extract of the book “La Plej Granda Artisto de Vivo” (The Greatest Artsit of Life ) written in Esperanto by Dr. Diana Elise Skrapari

Diktaturoj kaj ilia nostalgia Extract of the book “La Plej Granda Artisto de Vivo”  (The Greatest Artsit of Life ) written in Esperanto by Dr. Diana Elise Skrapari Dum la dudeka jarcento, Eŭropo estis la scenejo de du mondmilitoj kaj la … Continue reading

APOLOGJIA E LIRISË DHE E VËRTETA E MADHE E KOSOVËS (Shënim për romanin “Prapa kurrë më” të shkrimtarit TYRAN PRIZREN SPAHIUT) / Nga: Vasil TABAKU

APOLOGJIA E LIRISË DHE E VËRTETA E MADHE E KOSOVËS Shënim për romanin “Prapa kurrë më” të shkrimtarit TYRAN PRIZREN SPAHIUT   Nga: Vasil TABAKU Të japësh gjithcka për lirinë, për integritetin dhe paqen,të japësh rininë, vetveten dhe dashurinë për … Continue reading