Shtëpia Botuese “ADA” publikon Revistën Letrare “OBELISK – Nr 203” / Botues: Roland Lushi

Shtëpia Botuese “ADA” publikon Revistën Letrare  “OBELISK – Nr 203”

Pas viteve 1971-1974 kur kreu studimet për gjuhë – letërsi e kur pas librit të tij të parë “I njomë ishte bari” u ndje se në letrat shqipe po vinte një zë poetik me një ndjenjë të hollë lirizmi. I përkas atij brezi ku poezinë e Rusit e lexonim me ëndje se e tillë ishte magjia e fjalës se tij, elegante e tërësisht e veçantë. E tillë mbetet ajo edhe sot. Si botues i revistës letraro-artistike “OBELISK” kam nderin dhe kënaqesinë qe këtë numër t’ja dedikoj “Lirikut të dhimbjes së bukur”Skender Rusit.

REVISTA LETRARO-ARTISTIKE “OBELISK”
Organ i Shtëpisë Botuese”ADA”
www.botimetada.com


Periodike letraro-artistike
Viti X-të i botimit – Nr.203
mars 2018
Del në datë 15 të çdo muaji.

Rregjistruar në ISSN
International Centre 45
rue de Turbigo, 75003 PARIS
FRANCE

Roland Lushi
Adresa e redaksisë:
Rruga Mihal Grameno Pall.32 Ap. 7, Tirane
cel: +355 68 221 9016
e-mail: rlushi@yahoo.it
e-mail: info@botimetada.com

Revistën “Obelisk” në librarinë pranë Qendrës Stefan(Sheshi Avni Rustemi), Librarinë “ADA” pranë redaksisë, në adresën:
Rruga “Mihal Grameno” Pall 32 Ap.7 (pranë Shkollës së Baletit) si dhe me abonime.Në shqipëri (me çmim 100 lekë), në Kosovë (me çmim 1 euro), e në Greqi (me çmim 1 euro).

“Obelisk” mund ta lexoni edhe në internet në adresën:
www.botimetada.com

Abonimet Europë: 1 vit – 15 euro+pp,
Amerikë: 1 vit – 20 usd+pp.

Për çdo vërejtje, sugjerim apo bashkëpunim kontaktoni në
e-mail: rlushi@yahoo.it

Nr. llog. Tirana Bank
Lekë: 0130-260249-001
IBAN – AL12 2061 1035 0000 1302 6024 9001
Shtypet në shtypshkronjën
e Shtëpisë Botuese “ADA”
Tel: +355 4 450 53 12
Tiranë, MARS 2018
Tirazhi: 500 copë

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s