DIJES / Poezi nga Dhimitri Jani Kokaveshi

Poezi nga Dhimitri Jani Kokaveshi

 

DIJES

Ditë!… Të errëta
nuk i afrova
dijes?…
Si të largohem
Krijimit!…
Përmes ngushticave
një istmi
Udhëtoj dhe hapem
me horizontet?…
Mbi horizontet gjeja
dritën dhe
dritës?… Një i paaftë
i pështjelluar
dhunohej!… Mendimit
të të paaftit
nuk mundem!…
T’i qëndroj

Dhjk©21-03-2018

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s