POEZISË / Poezi nga Babeta Rexhepi

Poezi nga Babeta Rexhepi

 

POEZISË

Unë nuk jam poezia që shkruaj!
Jam veç fryma, që ti merr kur e lexon
Jam ai shpirti, në trup të huaj,
që jetë merr ngado që shkon

Jam qënia, që dridhet nga një lot
e zjarr merr nga një buzëqeshje
Jam vargu, që të prek më fortë
Jam forca, që ty të dha prehje

Nuk jam Poezia!
Nuk kam aq pushtet
Në trupin tim, flenë të dyja
Unë dhe Poezia vetë!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s