Traboini: SAZAN GOLIKU për ILIAZ BOBAJ 💢 Nacional

Traboini: SAZAN GOLIKU për ILIAZ BOBAJ 💢 Nacional

Sazan Goliku për krijimtarinë e Iliaz Bobaj në promovimin e organizuar nga Shtëpia Botuese”Nacional” – Mujo Buçpapaj, në Muzeun Historik Kombëtar, më 24 mars 2018. Realizoi: Traboini Studio Pantheon Book & Film Edition.

 

Poezi nga Lola Shehi

Poezi nga Lola Shehi   KUR PUTH POEZIA Ç’ishte vallë, ajo ndjenjë, që më riktheu, Të derdhem vrullshëm drejt vargjeve të mia,  Me ç’përralla të ëmbla shpirtin mà gënjeu, Të gjej prehjen magjike, aty, ku çel poezia?… Vallë qe dhimbja … Continue reading

Poezi nga Myrteza Mara

Poezi nga Myrteza Mara   KU ËSHTË PARAJSA Mërzitur nga jeta tokësore, Ku thyhen si qelqe zemrat. Fluturova në hapsirat qiellore Të shihja ku bridhnin ëndrrat. Dhe mbërrita në qiellin-parajsë Të shihja si kishin zenë vend, Të urtët, të varfërit, … Continue reading