Qyteti im… / Poezi nga Flutura Açka

Poezi nga Flutura Açka

 

Qyteti im… 

Të gjjtha rrugët ku eci
Nga gjëmbaçe dyshimesh janë plasaritur
Si mbijnë kështu papritur
Pa pyetur për sinore durimi.
Dhe qyteti
Qytetthi im i vogël i dhimbjes
Nga lakadredhjet e urtheve
Ndjehet diabolik
Herë pa mëngjes
Herë pa mesditë…

I telefonoj një sendi të kotë
Ç’kënaqësi më japin bisedat pa fjalë
Dhe jam gati të puth çdo të marrë
Mjaft të jetë një orë njeri!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s