Poezi nga Xheladin A. Çitaku

Poezi nga Xheladin A. Çitaku   PASDITE Feksë në horizont ylli i pasditës sime sikur ndriçon muzgun e perëndimit dhe peisazhin mbuluar n`mjegullime mbështollur shkëlqimin e vezullimit. Vegime mashtruese në pasditën e lodhur kotësisht i përkëdhelin akorde emotive kanconatë ëndërruese … Continue reading

Poezi nga Alma Braja

Poezi nga Alma Braja   Rërë në grusht Në shkëmbinjtë këtu lart, kam ndenjur kohë shumë. Bëj të hidhem,  pa parë sa poshtë është deti, e dallgët dëgjoj si mbyten e shuhen në qetësinë shurdhuese të mungesës së ajrit, atje … Continue reading