Squfur dhe rërë / Poezi nga Sabina Darova

Poezi nga Sabina Darova
 
 
Squfur dhe rërë
 
Të gjitha letrat,
të së hënës,
të javës,
të së djelës,
të mëngjesit,
të pranverës,
të dimrit,
të errësirës,
të dritës,
të shekullit,
presin,
pirg,
një mbi një,
në kullë ngujimi,
një kokëshkrepse,
fosfor të kuq,
të fërkohen,
me shpresën,
se fjalët,
do ndizen
do marrin,
përdore jehonën.
-Eeeeheiiiiii
ku je tiiiii?
 
E tymtë,
rruga,
drejt frëngjisë,
që vuan,
prej kohësh,
aneminë.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s