ABAHN LETH (LE ANH)

ABAHN LETH (LE ANH)   ABAHN LETH (LE ANH), emri i vërtetë Lê Thành Bá, lindi në vitin 1941 në Vietnam. Profesionet: mësues, poet, shkrimtar. Kryeredaktor i Organizatës së Bashkëpunimit të Gazetarisë dhe Komunikimit Ndërkombëtar, Phnom Penh, Kamboxhia. Abahn Leth … Continue reading

Poezi nga Juljana Mehmeti

Poezi nga Juljana Mehmeti   Hapësirave të pashkelura Hone të përmbysura humnerave të shpirtit të frikshme gjer në errëti, shtjella që vagëllojnë ankthin e shkuar e mbyten ethshëm, si në eremi. Akuj të ftohtë rrethojnë oqeanin e polet ngrijnë në … Continue reading