Maria Miraglia (Itali)

Maria Miraglia   Maria Miraglia ka lindur në Itali, Ajo u diplomua në Gjuhë të huaj dhe Letërsi, mori një diplomë Master në Vlerësim dhe në Mësimdhënien e Gjuhëve Moderne. Ajo dha mësim në shkollat ​​e mesme të larta publike, … Continue reading