NJOFTIM PËR ANTOLOGJI ME POEZI : Në kuadrin e përkujtimit dhe mirënjohjes pa kufi për “Dëshmorin e kombit” Tahir Sinani ftohen gjithë krijuesit në hapësirat shqiptare dhe Diasporë, që të kontribojnë për Antologjinë Poetike me poezi të tyre për këtë hero dhe martir të Lirisë së Kosovës / Nehat Jahiu

NJOFTIM PËR ANTOLOGJI ME POEZI Në kuadrin e përkujtimit dhe mirënjohjes pa kufi për “Dëshmorin e kombit” Tahir Sinani ftohen gjithë krijuesit në hapësirat shqiptare dhe Diasporë, që të kontribojnë për Antologjinë Poetike me poezi të tyre për këtë hero … Continue reading