NJOFTIM PËR ANTOLOGJI ME POEZI : Në kuadrin e përkujtimit dhe mirënjohjes pa kufi për “Dëshmorin e kombit” Tahir Sinani ftohen gjithë krijuesit në hapësirat shqiptare dhe Diasporë, që të kontribojnë për Antologjinë Poetike me poezi të tyre për këtë hero dhe martir të Lirisë së Kosovës / Nehat Jahiu

NJOFTIM PËR ANTOLOGJI ME POEZI

Në kuadrin e përkujtimit dhe mirënjohjes pa kufi për “Dëshmorin e kombit” Tahir Sinani ftohen gjithë krijuesit në hapësirat shqiptare dhe Diasporë, që të kontribojnë për Antologjinë Poetike me poezi të tyre për këtë hero dhe martir të Lirisë së Kosovës.

Ftoj të gjithë krijuesit nga hapsira shqiptare dhe diaspora të dërgojnë një poezi për “Dëshmorin e Kombit” Tahir Sinani, deri më datë 20. 06. 2018 në E-Mail nehat-jahiu@hotmail.com Poezia duhet të jetë me vlerë, por edhe korrekte nga ana gjuhësore.Poezitë për antologjinë kushtuar këtij dëshmori do të  përzgjedhen.

 Me respekt Nehat Jahiu

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s