Poezi nga Rami Kamberi

Poezi nga Rami Kamberi   PËRTEJ, DASHURISË POEZI… Me sytë e qiellit Derdhur ndër kontinente, përtej, dashurisë poezi N’rreze të diellit Qëndis jetën, me ngjyra të ylberit, për urën njeri Me flamurin e fitores nxjerr nga shkuli i tokës jeto … Continue reading

Poezi nga Mimoza Leskaj

Poezi nga Mimoza Leskaj   Flemë nën hipokriziné Flemë nën hipokriziné e orëve ku ndigjohet tik – taku saj I këndojmë pranverës, dhe e zhveshim atë nga hipokrizia e syve tanë Buzqeshim njëri – tjetrit, veç buzëve përveshur Pa themi … Continue reading