Palmira / Nga: Dr. Diana Skrapari

Palmira

 

Nga: Dr. Diana Skrapari

Ai është Zoti i Botës, Krijuesi, Mëshiruesi! Pse ju duhet të shkatërroni një xhevahir si Palmira? Ju dëshironi të shëmtoni këtë botë?! Ju dëshironi ta bëni shpirtin e saj të shëmtuar?! Ose thjesht ju jeni xheloz ?! Ai ishte dhe do të jetë përjetësia !

Ju shkatërroni Palmirën, Ai do ta rindërtojë Palmirën. Ai është një artist i palodhur që ka luftuar për bukurinë e shpirtit dhe do  të krijojë aureola perfekte për engjëjt e tij që e duan në tokë.

Ata që luftojnë kundër Atij,e  humbasin betejën që në fillim. Pra, gjithë kjo mizori, gjithë kjo inorancë është kaq shumë zhurmë për asgjë!

Kujdes! Ju që shkatërroni këtë mrekulli nuk dalloni aspak nga kafshët e një kopshti zoologjik! Por Palmira, Palmira, xhevahiri i njerëzimit do të ringjallet pasi dikush do të ketë një vullnet Titani për ta bërë më të bukur se kurrë! Një artist mbaron gjithmonë atë që Ai fillon, sidomos kur Ai është Artisti më i madh i jetës …

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s